söndag 24 mars 2013

FYLLD LÖVBIFF

Vi brukar ofta göra lövbiffsrullar men det här var ju ännu enklare. Dessutom är det ett sånt där "tager vad man haver recept", minus lövbiffen då förstås. Det brukar i alla fall inte vi ha hemma.

FYLLD LÖVBIFF

Ingredienser:
Lövbiff
Ost (vi använde cheddar)
Lufttorkad skinka

Gör så här:
1. Lägg lövbiffen plant.
2. Lägg lufttorkad skinka & ost på ena halvan av köttet. (Jag trodde att vi hade soltorkade tomater hemma till "fyllningen" men de hade visst legat väl länge & gottat till sig i kylen. Urk!)
3. Vik över andra halvan av biffen - så att det blir som en liten dubbelmacka av kött.
4. Stek i cirka 1,5-2 minuter på varje sida av biffen. Salta & peppra under tiden.
5. Låt köttet vila i folie medan du kokar ur stekpannan med lite matlagningsgrädde så att du får en sås till biffen.
Servera med sallad & potatis!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar