lördag 22 oktober 2011

TUMBLEWEED i mitt kök



Ingen matlagning eller bakning så långt ögat kan nå. Jag väntar nästan på att torra ökenvindar ska dra in med tumbleweed som rullar förbi. Precis som i cowboy-filmer. Men vad gör det då jag lever lyxliv? Ett gott lyxliv bör jag kanske tillägga!

  • I torsdags: lunch på Medlefors med jobbet. Alla som har varit där & lunchat vet vilka godsaker som där bjuds. Denna dag var det oxrullader som main course. Men på Medlefors är det inte riktigt huvudrätten som är viktigast, tycker jag. Där är salladsbordet det bästa.
  • Igår: sushi från Wok´n Roll som sambon hämtat hem.
  • Idag: frukost från Stigs (igen). Denna gång en "Dagens ljusa", vilket innebär ett ljust bröd med frön i. Lite nyttigare än helt ljust bröd hoppas jag på. Till det frukt & grönt, vilket gjorde att det till slut såg ut som värsta hotellfrullen. Klockan närmar sig 4 & jag är fortfarande mätt. Men det kanske kan bero på lyxkladdkakan & kaffet som just slank ner. Kakan är också från Stigs.
  • Middag är fortfarande obestämd men eftersom sambon är på hockey tvivlar jag på att jag orkar smutsa ner kastruller för min egen del. Kanske jag kan hitta nån som vill äta en hamburgare med mig? 
  • Ikväll, ett glas vin någonstans ute i Ske-å.
  • Imorgon, söndag, släktfödelsedagsmiddag på Restaurang Viking.
  • Tisdag, hockeymiddag med kollegorna på jobbet. O'Learys om jag minns rätt.
  • Onsdag, ev middag med kompis ute... av lättare slag.  
  • På fredag, middag på Verandan med hyreshuset. Gratis bör tilläggas. :)
Har jag det bra eller?

Jag skulle vilja tipsa om en ny skinka jag har testat. Mycket god.



Rökt västerbottensskinka
Underbarbar frukost
"Dagens ljusa"
Lyxkladdkaka som räcker till två

2 kommentarer:

  1. Vilken FANTASTISK frukost, den finaste jag någonsin sett! GRATTIS till lyxlivet, det är du värd!

    SvaraRadera