fredag 24 februari 2012

FLÄSKFILÉWRAP

Låt mig få inspirera inför kvällens middag. Får jag presentera förra mysfredagens middag.


Lite bea på denna wrap så...
Den blev riktigt god. Nyttig skulle jag också vilja påstå den vara.

FLÄSKFILÉWRAP
3-4 pers

Ingredienser:
500 g marinerad fläskfilé i bitar
tunnbröd (1-2 per person)
salladsblad (gärna en blandning av olika sorter)
2 avokado
1 paprika
1 röd lök
bernaisesås

Gör så här:
1. Skär salladen
2. Stek fläskfilen.
3. Fyll ett tunnbröd med det du så önskar. Glöm inte avokadon & bernaisesåsen!!

MUMS!

1 kommentar:

  1. Huvva så smaskigt detta ser ut och vilken skatt din blogg är! I sommar ska det grillas i Sel och fläskfilén kan ju grillas i stället för stekas och wrapas till ljuvlig kvällsmat!

    SvaraRadera