MARSHMALLOWSFUDGE
100 g smör
350 g socker
2 dl grädde175 g marshmallows
200 g mörk choklad
Garnering:
Violflingor
Flingsalt
Gör så här:
1. Smält smör i en tjockbottnad kastrull. Blanda ner socker, grädde & marshmallows. Låt allt smälta ihop & rör i sakta mak medan det kokar lugnt i 10 minuter.
2. Ta av från värmen & rör ner den hackade, mörka chokladen. När allt smällt häll i bakpappersklädd form, storlek 25 ggr 35 cm.
3. Om du vill, garnera med viollflingor eller flingsalt.
4. Låt stelna. Gärna svalt i kylskåp.
Jättegott... eller det hade det blivit om inte min gjutjärnsgryta alltid avgav en smak av järn. Men vänta bara! Om det så är det sista jag gör så ska jag ge den en omgång innan jag ger mig.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar