Ingredienserna tillför även alla något för konsistensen. Sockerärtorna är krispiga & knapriga, rostbiffen ger tuggmotstånd & är fyllig, den grillade paprika står för det mjuka medan creme fraichen gör det hela krämigt.
KRÄMIG ROSTBIFFSPASTA
4 pers
Ingredienser:
150 g tunnt skivad rostbiff
1 burk grillad paprika i olja (jag brukar använda Zeta)
1 förpackning sockerärtor
3 dl creme fraiche
Pasta
Gör så här:
1. Strimla rostbiffen. Ansa & strimla sockerärtorna.
2. Låt paprika rinna av lite men spara 2 msk av oljan. Skär ev paprikan i mindre bitar.
3. Koka pastan.
4. Stek rostbiff & sockerärtor i oljan från paprikan. Krydda med salt & peppar. Tillsätt paprikan. Blanda i creme fraiche.
2. Låt paprika rinna av lite men spara 2 msk av oljan. Skär ev paprikan i mindre bitar.
3. Koka pastan.
4. Stek rostbiff & sockerärtor i oljan från paprikan. Krydda med salt & peppar. Tillsätt paprikan. Blanda i creme fraiche.
5. Servera
Mängderna i receptet går att variera efter tycke & smak. Grundreceptet ser inte ut som ovan utan detta är vad jag gillar. Ljuvligt är det iaf.
Tack SNÄLLA för att du påminde mig om detta recept! Det är så GOTT! Det blir minsann min påskamat det! :-)
SvaraRadera