torsdag 5 januari 2012

FÖRRÄTTSTOAST MED LÖJROM

Om jag inte redan nämnt det & ni ännu ej förstått det så var nyårsmiddagen 2011 det godaste jag ätit under hela året. Det var ocksa det minst planerade nyårfirandet vad gäller mat & mest icke-följa-recept-utan-testa-själv-nyårs-matlagning jag & sambon utfört. Det hade kunnat sluta med något äckligt men just den kvällen hade vi, ska vi säga, tur!? ;)


FÖRRÄTTSTOAST MED LÖJROM
2 pers

Ingredienser:
2 skivor, ljust bröd
sallad
smör
röd, hackad lök
citron
100 g löjrom
creme fraiche

Gör så här:
1. Skär bort kanterna på rostfrallan.
2. Stek rostfrallan i smör i en stekpanna.
3. Lägg upp på tallrik, med löjrom, sallad, lök, citron & creme fraiche till.

Enkelt, gott & lyxigt!

1 kommentar:

  1. Lyckliga du som kan slösa med löjromen! Jag brukar lyxa till det ibland med lite färska räkor och dito tillbehör som ni kör. Gott med småsaker att pilla med!

    SvaraRadera